Jeg, er Booty builder? Og konkurransemoro!

Vel, jeg prøver i det minste nå.

Jeg har kjørt første dag i går, resultatet var: sterk i ben, svak i overkropp. Ikke akkurat noe overraskelse det der. Møtte også på PT-en min, og fikk selvfølgelig umiddelbar dårlig samvittighet. Her har det ikke vært særlig mye styrketrening i sommer og følte meg litt dum der jeg stod med mine femkilosvekter og gjorde stående skulderpress. Heihå! Men, sånn er nå livet og jeg er det minste i gang igjen. I dag står dag nummer to på planen, slik som du kan se i min treningsplan for uka her.

 

♥KONKURRANSEMORO♥
Forøvrig, har meldt meg opp på denne konkurransen (trykk link) hos lavkarbotips.blogg.no. Hele 5 vinnere får utvalgte produkter fra funksjonellmat, og det man trenger å gjøre er å like fjesboksiden, samt skrive en begrunnelse på hvorfor man mener en selv fortjenter å vinne. Så, hvorfor føler jeg at akkurat jeg gjør det?

Jeg har en søster som har gjort en stor livsstilendring og startet med lavkarbo. Hun har gjort dette for å gå ned i vekt, få finere hud og mer overskudd i hverdagen. Det går veldig bra, men tidvis sliter hun nok litt med motivasjonen og syns det kan bli tidvis noe ensformig.  Jeg ønsker derfor å dele premien min med henne, slik at vi sammen kan bake og kokelere og se at lavkarbo har så uendelig mange muligheter også (og ikke bare består av egg, bacon, fløte og smør). Funksjonell mat har så mange sunne, rene produkter, som ikke er kunstig fremstilt og som gjør godt for kropp, sjel og bakegleden. Det jeg og søsteren i så fall vil lage av produktene vil vi poste her på bloggen.

Uansett, hurra for slike konkurranser og at det finnes en side som funksjonell mat. De har noen flotte tilbud for tiden, så har du råd er det lurt å slå til nå.

Reklamer
  1. Det er lett å falle ut over sommeren ja, men det kommer seg nok fort når du begynner å trene mer igjen 🙂 Gøy å være med på konkurranser i blandt 🙂

    • Jaaa, så får man håpe man vinner noen gang også, hihi 🙂

      Endelig tilbake i treningsmodus, og det føles så sykt godt 🙂

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: