Når ting ikke går som planlagt…

… så planlegger jeg på ny. Overtid på jobb da plutselige problemer oppstod fører til en omrokkering i treningplanen.

Dessverre henger jeg litt bakpå med Booty Building, men satser på at jeg fra og med neste uke er mer ajour igjen. Blir det problemer når jeg skal øke vektene, får jeg heller ta denne uka om igjen. Det er greit.

Søndag er total hvile, total. Om jeg rusler litt er det greit, men ingen form for pulsjag. Jeg skal ha fest lørdag, samt at seks dager med trening i utgangspunktet er i overkant. Men, jeg er bare så HIMLA gira. Nå skal jeg pokkerta meg få vekk dette feriekoset som har velvillig har fordelt seg utover kroppen. Sommerpolstring trenger jeg ikke til vinteren, jeg har varme klær.

Noen flere som er treningsgira for tiden forresten?

Reklamer
  • Stine
  • 5. oktober 2011

  Hei! Fant bloggen din i forbindelse med at jeg søkte litt rundt på eliminasjonsdiett. Har tenkt å kjøre en slik diett selv snart, for jeg har slitt med mageproblemer i over ett år nå. Skal å ta laktosebelastning på fredag, så avventer og ser resultatet der, samt at jeg skal spise meg opp på gluten og ta Cøliaki test om et par uker. Men om de prøvene blir negative – og kanskje uansett, så skal jeg kjøre eliminasjonsdiett for å komme til bunns i hva som utløser plager. Jeg lette litt rundt på bloggen din etter dine resultater, men kunne ikke finne noe. Så har du lyst til å fortelle litt hva du fikk ut av eliminasjonsdietten din? Du kan gjerne svare på mail om du foretrekker det.

  • Ja altså, jeg gjorde dette kun i tre uker og mange har sagt til meg i etterkant at det ikke gir særlig mye forskjell. Man bør gå 2-3 måneder for å virkelig kjenne på kroppen om man blir bedre og få maks utslag ved provokasjon.

   Det visste seg også i etterkant at det som har gitt meg magetrøbbel er magekatarr, noe som produserer mye magesyre og gir tidvis mye vondt. Så for min del tror jeg at jeg tåler melkeprodukter helt greit, men anbefaler deg å holde deg helt unna det du ønsker å eliminere bort i hvert fall 2 måneder, om ikke 3.

   Lykke til 🙂

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: