Uvented styrke og et lite spørsmål til dere

Jeg trente med min eminente sparringspartner her om dagen (se forrige innlegg, The sky is the limit). Og fikk en overraskelse angående egen styrke. 

Jeg er på tredje uken min med Booty Building, og skal nå løfte tyngre, med få reps og  flere sett. Jeg tenkte av den grunn at jeg kunne kjøre på med litt tyngre vekter i markløft. Og etter hver runde la jeg på mer, og mer, og mer. Virker ikke som jeg noen gang traff den virkelige maksstyrken. Til slutt måtte jeg gi meg på 50 kilo, rett og slett fordi grepet føltes som det skulle glippe (men det var på langt nær tungt nok). Jeg tror jeg fint kan klare 60 kilo, om jeg bare hadde hatt på meg hansker.

Så, hvor får man kjøpt gode styrkehansker til jentehender da mon tro? Noen som vet?

Reklamer
  • fabeldyret
  • 14. oktober 2011

  Vet ikke hvor du får kjøpt hansker, selv ønsker jeg å trene opp grepet mitt til å tåle mer 🙂 Har noen puslete lanker, og ønsker å styrke dem fordi jeg har lyst til å begynne å klatre mer. Men uansett det går sikkert an å få tak i hansker på en vanlig sportsbutikk! Og det er jo ingenting som er bedre enn følelsen av å være tøffere enn toget (for én gangs skyld) i treningsstudioet, når man drar frem de tyngste vektskivene 🙂

  Forøvrig har jeg opplevd det samme som deg, nemlig at jeg er myye sterkere i markløft enn i andre øvelser hvor man også skal ha tunge vekter. Hva er det med baksiden av låra mine, liksom? Og kunne armene værsåsnill lære litt av dem? Men det som er morsomt er at selv om jeg ofte ikke føler at jeg sliter meg helt ut på markløft, så kan jeg bli dønn støl etter en sånn økt allikevel. Så noe effekt har det tydeligvis.

  Lykke til med fortsatt tøffe markløft!

  • Ja, har puslete lanker selv, men innser at jeg aldri vil orke å legge ned arbeidet i å få dem sterkere, hehe. Så, jeg jukser og kjøper meg hansker. Skal sjekke innom XXl eller noe i dag. Er en svær en borti gata og har ikke de, så vet ikke jeg hvem som kan ha, hehe.

   Er også mest sterk i markløft, og i enkelte andre beinøvelser. Overkroppen derimot, den er en dårlig vits, hahaha.

   Koselig at du var innom forresten 🙂 Setter alltid pris på kommentarene dine.

  • SpisElskLev
  • 16. oktober 2011

  Gymsokkbejbi! Jeg savner gamledager!!!!! Glemmer å gå innom her, er det mulig å ha deg som venn på blogg.no, om du skjønner??

  • Jeg kommer til å slette blogg.no bloggen snart, men hva med å følge meg på bloglovin? 🙂
   Savner bloggingen din altså!

 1. Jeg kjøpte mine fra Better Bodies på en sportsbutikk her i Bergen. Selv merker jeg at det er grepet rundt stanga som hindrer meg i å løfte tyngre på markløft selv, noe som er skikkelig kjipt. For jeg er overbevist om at beina kunne klart mer! Lykke til!:)

  • Hmm, better bodies ja, det skal jeg ta å søke opp med én gang, så kanskje jeg finner noe utsalg her i Oslo. Hva kostet dine? 🙂

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: