Min treningsuke og litt snakk om kosthold

Mye trening sier du? Ikke egentlig, for forrige uke ble amputert av en tur vestover, så jeg tar rett og slett bare litt igjen. No sweat!

Den samme turen vestover resulterte også i en del mindre sunn mat(fråtsing), og gav min egen 10-ukersutfordring noen skadeskudd i skinka (bokstavelig talt), men jeg er ikke den som gir opp. Spesielt ikke når jeg leser igjennom andre flinke bloggere (pokkerta! så mange flinke jenter det er), vel, da gir jeg min egen motivasjon en real dose anabole steroider og nytt pågangsmot på linje med en bulldozer. Hjelper også stort at jeg har tidenes beste motivasjon «pep-talker» et tastetrykk unna. La oss kalle henne Aurora. Bare fordi jeg syns Aurora er slikt et fantastisk navn. Og det passer et fantastisk menneske.

Aurora og jeg mailveskler daglig, om våre ups-and-downs når det kommer til å holde motivasjon oppe, vårt tidvis vrangforestilling om egen kroppsbilde og selvtillit, samt andre mer overfladiske temaer av ulik karakter. Hun er en fantastisk støtte så langt. Jeg har i grunnen aldri hatt noen venninne som har skjønt meg på den måten hun gjør når det kommer til behov for trening og matkontroll, og som også selv ønsker å finne en god balanse mellom å godta seg selv, og samtidig dyrke treningsgleden. Vi utgjør et nærmest perfekt team. Og det gleder meg. Hun har også inspirert meg til å lytte mer til egen kropp og jeg skal fra nå av øke på karbohydratene igjen. Etter at jeg nesten svimte av på jobb i dag så er det noe som ikke helt stemmer. Jeg er overbevisst om at LCHF er et godt kosthold, for mange. Og jeg skal ikke kutte ut fettet, men gå mer tilbake til Fedons tilnærming. For å spise stivelsesrik mat er jeg overbevisst om ikke er bra for meg, eller noen, i det lange løp.

Ha en fantastisk treningsuke folkens!

Reklamer
  • SpisElskLev
  • 19. oktober 2011

  Dette klarer du finfint vettu! Man må bare finne den gode motivasjonen igjen:) Jeg har nettopp mistet min nemlig. Den forsvant rundt mandag ettermiddag og har vært borte siden! Synes det høres lurt ut å høye litt på karbsene. Det er ikke alle som tåler like godt å ligge for lavt, spesielt ikke om man trener hard styrketrening som bi boooooootybuildere gjør;)

  • Ja, jeg tror sannelig du har rett. Når jeg holdt på å svime av på jobb fikk jeg er litt wake-up-call. Har i dag spist en appelsin etter lunsj og mer frukt skal det bli etter trening. Føler meg nesten rebelsk 😉

   Det er helt lov å ikke trene innimellom, når man vanligvis er flink til å trene. Bedre å vente på motivasjonen, enn å tvinge den frem og bli desto mer treningslei. Kos deg med kjærligheten og konsentrer deg om salg av leilighet, det syns jeg 😀

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: