Treningsglede?

Ryggen min har streiket. Totalt. Tror jeg har forstrekt en muskel, sovet skjeivt eller aller helst begge delene. Så, her venter jeg med styrketreningen til senere i uka da jeg rett og slett ikke tør å belaste den før jeg faktisk føler den takler det. Er ikke sikkert det går på torsdag, men jeg krysser alt som krysses kan og satser på dette går min vei.

Jeg har jo egentlig en 10-ukers utfordring gående og den går, tja, opp og ned. Mest på det jevne, men helgene har en tendens til å være temmelig harde mot viljestyrken min. Jeg er rett og slett litt for singel og litt for festglad for tiden. Noe jeg i grunnen har vært det siste halve året og vel så det. 

Kjøreplanen denne uka med tanke på juleutfordringen min er som følgende:

♥    Drikke vann til jeg nærmest utvikler gjeller.
♥    Holde meg til forhåndsplanlagt kaloriplan/treningsplan.
♥    Sove minst 7 timer hver natt.
♥    Ha mer kontroll på matinntaket når jeg konsumerer alkohol.

Gulroten i enden av utfordringen: min nydelig, vakre penkjole skal sitte som et skudd på julaften:

Jeg har en gulrot for treningen til våren også. Ikke bare skal jeg endelig få løpt den maratonen (om jeg klarer å få hunden min til å bli en liten, løpeglad maskin), men jeg og Aurora skal ta bilder. I ekte pin-up stil. Og blåse disse bildene opp og henge over senga, som en manifestasjon på vår egen selvverd og totalt drite ned janteloven. True story. Det er noe å  kunne vise til sine barn/barnebarn: se hvor bra jeg faktisk så ut som ung.

Noen som har tenkt på å gjøre det samme én gang?

Reklamer
 1. Yeah så kult med pin-up bilder! 😀 Kjempetøft! Ble litt inspirert til å gjøre det samme igrunnen, men det blir nok ikke med det første 😉

  • Ja, det må litt justeringer til her og der, men…du vet, pin-ups er jo ikke bare skinn og bein heller da 😉

  • Chello
  • 30. oktober 2011

  «resultatet kommer når du minst aner det» takk, ja det stemmer! jeg sluttet å veie meg for en periode, og aksepterte at resultatene ville ta sin egen tid. Noe som var litt kjedelig å innse (da det gikk mye fortere da jeg var yngre!!) Så her en dag følte jeg at klærene hang litt løsere, og jeg snek frem vekten. ENDELIG såg jeg talene 76!!!!! Halleluja!!!!
  Det var så deilig å se noe annet enn 78 som jeg har stirret på i evigheter. Jeg har ikke gjort noe annerledes, jeg er like fllink å trene og spiser riktig som jeg har gjort hele høsten 😉 Det tar tid, men helsen blir med en gang friskere, selv om det ikke synes utpå, er jo gevinsten for lenge siden at jeg er blitt sunnere!

  Go girls, never give up =)

  Btw, to dager etter var jeg 75, hallo, endelig ferdig på mitt lille «platå» og motivasjonen er på topp!

  • Fliiiink søta, da syns jeg vi begge bare skal fortsette slik vi gjør nå. Da det med ro, trene og spise sunt, så kommer resultatene smygende og på en mindre stressende måte!
   Er så glad på dine vegne her ❤

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: