Endelig frisk

Nå har jeg vært frisk i to dager, tilnærmet frisk that is. For jeg orker rett og slett ikke mere. Én uke fanget i hodepine, manglende overskudd og svimmelhet får holde. Fra nå av skal jeg spise antioksidanter til jeg spyr blått. 

I skrivende stund har jeg i hvert fall sovet en god 8-timer og sitter her og lader opp med kaffe svart som en oljebrønn. Med kanel oppi. Ikke prøvd det? Det er veldig godt, og stabiliserer blodsukkeret. Skal løpe intervaller i henhold til fettforbrenningsmanualen. Etterpå er det hjem for å spise kokoslapper:

Kokosmel trekker til seg væske, så her er det bare å pøse på med vann. Jeg spiser disse med pålegg, kesam og sukkerfritt syltetøy, peanøttsmør eller bare kanel og sukrin. Alt ettersom.

Forresten, jeg og en venninne har inngått et fireukersprosjekt. Selv startet jeg denne uka, så det blir vel mer som 4,5 for min del. Men ja, et prosjekt for å få trening og mat litt mer på stell igjen, og endelig gå ned de kiloene jeg la på meg i sommer. Jeg har opprettet meg en fleskekonto, laget meg et oversiktelig excelark og meldt meg inn på fitnessbloggen sitt forum. Jeg har tatt før-bilder, og er spent på om etter-bildene kommer til å vise noe forskjell. Planen er å trene Booty Building fire ganger i uka, løpe intervaller, langturer og gå morgenkardio. Med andre ord skal jeg øke noe på treningen og være litt mer forsiktig med hva jeg spiser. Spesielt når jeg drikker alkohol, da skal jeg følge disse prinsippene.

♥ Jeg er motivert. Endelig. Virkelig, og ekte motivert. Noen flere som er med? ♥


PS:
Jeg har en annonnse på Finn.no med noen nydelige kåper/kjoler jeg selger, pent brukt og til en billig penge. Kanskje er du interessert? (Finnkoden er: 31905426).

 

Reklamer
  • SpisElskLev
  • 26. november 2011

  Godt å høre du er frisk og rask igjen (sånn nesten ihvertfall)! Høres ut som du er godt motivert nå da, det er jo dritbra! Som alltid heier jeg på deg fra sidelinja!!!!

  • Jess, nå skal disse hersens kiloene dø. Er jo ikke snakk om evig mange, så er liksom en enkel jobb når man først er motivert. Håper å være i mål innen utgangen av februar, så jeg kan bygge-bygge-bygge!! (Uten å bli svær eller bli helt fitnessmodell heller, snakker mer Jessica Biel…hahah, som om DET skjer).

 1. Hei! Hvordan syns du de fettforbrenningsprotokollene fungerer? Jeg har lurt litt på om jeg skal kjøpe meg dem, men syns du de funker?

  • Jeg har ikke brukt den nok til å gi et fullgodt svar. Har ikke vært riktig motivert før nå, men om du titter innom om noen uker igjen kan jeg gi et bedre svar;)

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: