Interessant kalkulator

Kom over en interessant kalkulator, som regner ut anbefalt næringsinntak på bakgrunn av høyde, vekt, fettprosent og midjemål.

Kalkulatoren finner du her.

Det man kan gjøre er rett og slett kan justere inntaket etter målsetning, om det er ned i vekt/opp/vedlikehold. Her har jeg funnet ut hvordan jeg bør gjøre det om jeg har lyst til å gå ned et halvt kilo i uka. Det skjer ikke da jeg én fridag (lørdager), samt at det er mye julebord/sammenkomster fremover. Det lar seg rett og slett ikke gjennomføre, og i stedet for å gi meg selv dårlig samvittighet, så gjør jeg heller det beste ut av det ved å være flink de dagene jeg kan, så får de heller veie opp for de dårligere. Etter jul blir det jo langt enklere, når ikke en stressnisse har tatt og brutalt voldtatt kalenderen min. Noen som kjenner seg igjen?

Men, periodisk faste går rimelig greit, overraskende nok. Det er en god måte å holde kaloriene nede, men samtidig spise seg mett. Det er kun én strategi, og det funker definitivt ikke for alle. Det må man nesten selv føle seg litt fem på.

Fremover kommer det hyppigere oppdateringer, men lurer dere litt på hvordan jeg trener kan dere lese det i loggen min på fitnessforumet.

Reklamer
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: