Uke 14

Da er jeg så og si rundet uke 14. I følge UL forrige uke er jeg 14 uker i morgen, men det kan også være noen dager senere. Det finner jeg først ut på ordinær UL i romjulen.

Ettersom jeg har vært temmelig frustrert over en voksende deigmage har jeg ikke helt klart å ta innover meg at det er en ekte babymage. Livmoren ligger nå litt ovenfor bekkenet og symfysen og presser alt av organer oppover.

Og, for å sammenligne, her er meg i sommer:

På det siste bildet skal det sies at den treningsbuksa har en liten holdin-effekt, men den er direkte vond å ha på seg nå og er pakket bort. Som veldig mye annet i klesskapet. Det kommer nok ikke frem på bildet over, men puppene har blitt rimelig oversized. Jeg passer ingen bh-er og har til nå levd i sportsbher og en ammebh jeg har kjøpt inn. Rimelig skremt over denne tendensen og er redd jeg må bruke lift når jeg skal amme om 6 måneder.

Men, nå som jeg er gravid, hva er interessant at jeg skriver om? Trening som gravid? Mat? Dagligdagse ting? Innkjøp? Opp- og nedturer?

Reklamer
 1. Å så fin en liten bump! 🙂 Kjenner igjen følelsen, jeg ELSKET å gå gravid, tror det er den beste tiden i livet mitt mens jeg var kun meg selv. Kan ikke sammenlignes med nå, på noen måte.
  Og til hva du skal skrive om; All of the above 😀

  • Da får jeg sette meg ned i helgen og koke sammen litt gode blogginnlegg. Har endelig fått en ny data, for nettbrett er helt håpløst til blogging dessverre 🙂 Gøy at du følger med i hvert fall 🙂

   Fikk du trent mye under graviditeten forresten? Jeg klarer bare 3 ganger i uka om dagen. Håper å få økt det til 4, men usikker på om jeg har tid og ork.

   • Supert 😀
    Nei, ble dessverre dårlig med trening. Falt av den gode bølgen like før jeg ble gravid, og begynte ikke når jeg først ble gravid heller :/
    Fra uke 17 fikk jeg vonde kynnere, så da var det kun «lov» å gå tur, men det greide jeg kun i 10 minutter før jeg fikk så vondt at jeg måtte gå som en banan hjem igjen, så da ble det ganske rolig.. Knipeøvelser er fint når man er rolig da :p Og det tror jeg er lurt også, hadde ikke orka lekkasjer og tull etter et svangerskap :p Du får legge inn en knipeøkt som fjerde økt ila uka 😉 Gjerne sammen med en episode realitycrap 😀

   • Tror det blir 3 ganger i uka, samt noen turer med hunden. Det får holde. Vekta gir jeg opp, får amme bort det meste, og bevege av meg resten 🙂 Kniping prøver jeg å gjøre hver dag, men glemmer det stadig vekk. Trenger også en del skrå magemuskler, for har hørt det er bra i forhold til fødsel. Hååååper det stemmer. Apropo realitycrap – lagt min elsk på Project Runaway. Kunne ha sett det heeele dagen, hahaheeeee (åkei, litt flaut).

   • Hihi 😀 Etter at Agnes var født og var bittttteliten baby og jeg amma en time av gangen ble jeg stuck i ammeposisjon i sofaen mens jeg så på et eller anna t.e.i.t. dateprogram :p

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: