Bloggen erklæres herved for åpnet igjen!

Da har jeg født den beste, lillestore gutten 9.juni. Det har vært noen fantastiske 6 uker, og flere skal det bli. Det som derimot ikke er like fantastisk er denne dvaske post-graviditetskroppen.

Jeg har på ingen måter tenkt å stresse meg ned i vekt. Det får ta den tiden det trenger. Aller viktigst er lillegullet mitt, og at jeg har nok melk til han. Når det er sagt så vil jeg gjerne se at vekta rikker seg sakte, men sikkert ned noen hundre gram per uke og jeg planlegger at det skal skje med trilleturer og litt trening (når jeg sier litt så beror det rett og slett på overskudd, og ikke noe jeg gjennomfører på død og liv de første månedene. Men trilleturer, det får jeg til).

For øyeblikket er jeg 3 kilo under min før-graviditetsvekt. Bare synd at den var minst 8-10 kilo unna matchvekta da jeg ble gravid. Tar på å bli samboer gitt. Ble litt for mange vinkvelder, og litt for lite trening året før jeg ble gravid og da krøp vekta nærmest umerkelig oppover (hvem er det jeg lurer? Jeg merket det, men hadde ikke motivasjon til å ta ordentlig tak i det).

Så, dagens status er:

Vekt: 68,0
Midje: 74
Nedre mage: 88.5
Rumpe: 98.5
Lår: 59

Jeg er usikker på hva jeg kan forvente i forhold til cm-mål siden jeg har født. Føler kroppen til dels har forandret litt kroppsform, men vil gjerne ned 6-8 kilo før februar da vi drar på en 7-ukers lang ferie til Australia i uke 6 neste år. For øyeblikket surfer jeg på ammingen, som gjør at jeg går ned i vekt uansett hva jeg spiser. Men, det vil definitivt ta slutt etter hvert, og da er det viktig at jeg for alvor tar tak i kosthold og trening. Foreløpig har jeg ikke hastverk – jeg koser med meg Kasper, spiser is når jeg vil og går jevnlige trilleturer med varierende lengde og intensitet.

Her er bilde av meg noen dager før jeg fødte. Var full av vann i kroppen. 5 dager etter jeg hadde født hadde jeg gått ned 8 kilo. 14 dager etter fødsel hadde jeg gått ned alt jeg hadde lagt på meg: 12.5 kilo.

Siste bilde som gravid (3 dager før fødsel)

Her er slik jeg ønsker å se ut igjen. Veier omtrent 60-62 et sted (med en god slump muskelmasse):

NYC-meg

 

Før-etterbilder kommer når det blir litt mer etter hvert å vise til, hehe.

Flere som har født? Hvor lang tid tok det før du var tilbake dit du ønsket?

Reklamer
  1. Morsomt å se at du er tilbake igjen! Jeg mista graviditetsvekta etter ca fire mnd, men etter hvert slappa jeg litt for mye av så da kom et par kg på igjen :p

    • Ja, nå er jeg tilbake. Vanskelig å få oppdatert bloggen med en liten i hus, men får nok en tralt på det etter hvert:)

  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: