Hurra for Elixia

Tok kontakt med Elixia for å sjekke i forhold til barnepass og ble positivt overrasket.

Han måtte ikke sove for å kunne bli passet, noe jeg trodde siden han bare er 3 måneder. Kommer til å levere han sovende tipper jeg, men da trenger jeg ikke å stresse så voldsomt med om han skulle våkne for da vil de prøve å aktivisere han.

Så, dermed kan jeg sette opp min første planlagte treningsoversikt (for neste uke)

Mandag: Jogge kveld, med hund (5-6 km)
Tirsdag: Elixia, styrketrening dagtid
Onsdag: Jogge kveld, med hund (5-6 km)
Torsdag: Gå tur med vogn og hund
Fredag: Elixia, styrketrening dagtid
Lørdag-søndag: Fri på grunn av bryllup

Så, det blir 4 treningsøkter sammenlagt og det er bra nok for meg. Jeg er en nybakt mamma enda og mitt fokus er og blir hos min sønn. Men, det hadde vært fint å nå matchvekta mi på 60 kilo i løpet av de neste 6 månedene. Nå om dagen går jeg omtrent ned 250 gram i uka og vekta viser 66 kilo. Så, det vil si omtrent en kilo i måneden. Burde vel gå, eller? Har i hvert fall inngått et samarbeid med kusina mi som selv ønsker å komme i form til et bryllup hun skal i om 4 måneder, så da skal vi både motivere hverandre og trene sammen. Håper også å få litt fart på denne bloggen, hvis jeg ikke fortsetter å skrive ut i det blinde selvsagt. Er det noen lesere der ute? Gi gjerne et lite pip.

Her er forøvrig det beste og største som har skjedd meg. Blir det eneste bildet jeg legger ut her. Møt Kasper, 3 måneder:

Ser ut i verden

Reklamer
  • Caroline (spiselsklev)
  • 12. september 2013

  Jeg fölger deg fra Sverige:) har savnet blogginngen din og blir sååå glad hver gang det kommer et innlegg! Jo fler innlegg, jo gladere blir jeg:D har alltid likt det du skriver!! Kleeem:)

  • Åhh, hei Caroline!! Så utrolig gøy å se at du enda følger med 🙂 Håper alt er bra med deg? Har du vurdert å starte opp en blogg igjen du?

   Jeg lover å blogge mer fremover, men når jeg ikke er så aktiv på treningsfronten så er det lite å skrive om. Det snur seg snart 🙂

 1. Nydelige Kasper ❤
  SÅ flink du er til å motivere deg selv! Gull verdt med barnepass på gymmen. Der jeg trena var det 10 mnd-grense på barna, så da ble det ikke så mange gangene jeg fikk brukt det. Men, Agnes stooorkosa seg når hun var der ihvertfall 😀

  • Kasper er enda en veldig sosial baby og ikke redd for fremmende (det er vel mer rundt 5-6 måneder det kan skje?), så foreløpig er det null stress å ta han med til Elixia. Gleder meg skikkelig til å starte igjen nå. Tirsdag er startskuddet, wuhuu!!

  • Maplesyrup
  • 14. september 2013

  Jeg er her og håper du fortsetter bloggingen!

  • Hei!! Åh, så koselig å se deg også her. Håper alt er bra?

   Jeg skal fortsette å blogge, men må bare finne frem litt treningsmotivasjon så jeg har noe å fylle denne bloggen med, hehe. Starter til uka på Elixia og da håper jeg å kunne få ut minst 2-3 innlegg i uka.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: