Ukesoppdatering

Jeg foregriper søndag og summerer herved opp uka.

Jeg må nok gi opp med å lage detaljerte treningsplaner på forhånd, for jeg glemmer den så fort jeg har trykt publiser. Ammetåka, hæ? Sa du noe? Hvor er jeg? Hvem er jeg??!!

Vel, litt slik er det om dagen. Men, jeg kan prøve å summere opp hva jeg har gjort, som forøvrig er veldig enkelt – jeg har gått trilleturer. Lange trilleturer hver dag. Dette fordi jeg øver på å få Kasper til å ha minst en lang dupp i løpet av dagen (i stedet for mange små). Beklager til dere som ikke har barn, det var en unødvendig forklaring på noe som egentlig også gjøres fordi det er hyggelig og enkelt. Jeg har dog klart å skvise inn én økt på Elixia og jeg håper på å klare det samme i morgen.

Her er skrytebildet:

elixia igjen

Rakk bare ta ett bilde og kamera er så treigt noen ganger så endte med å klø meg selv i ansiktet, haha. Proff blogg dette altså.

Vektstatus
Gikk på vekta i dag og fant ut jeg har gått ned ytterligere, 900 gram på 9 dager. Det er 100 gram per dag det. Snakk om luksusproblem, men jeg må faktisk bremse vektnedgangen siden jeg ammer. Så i skrivende stund sitter jeg faktisk med en smågodtpose i den ene hånden og planlegger å drikke et glass vin til det. Nye småbarnsmammaens form for lørdagsutskeielse. Et helt glass vin, giiiiidameeeeg! (Her kan du mentalt lime inn en gråtesmilesmiley).

 

Neste innlegg lover jeg blir en utrolig god, og hysterisk enkel, oppskrift. Jeg får faktisk vann i munnen av å tenke på den (det er ikke godteriet som produserer spytt altså).

 

Håper dere får en fortsatt fin helg.

 

 

Reklamer
 1. Hihi, syns du er flink jeg! Det er ikke lett å få til planene sine med en liten sjef som styrer dagen 😉

  • I dag sa sjefen at jeg måtte stå opp kvart over syv. Tøff han her altså, hehe 😀

  • BK
  • 30. september 2013

  Her har jeg ikke vært på kjempelenge, men ser at du har begynt å skrive igjen. Først og fremst – gratulerer med Kasper! 🙂 Ellers imponerende at du rekker å trene så mye. Alle jeg kjenner med små barn sier at de ikke har tid til noe som helst annet enn å skifte bleier (mulig de lyver og spiller Playstation timesvis hver dag eller noe sånt, ikke vet jeg). Så stå på videre! 🙂

  • Nja, skrive og skrive, dette er jo mer en treningsblogg for min egen motivasjon. Akkurat nå ligger motivasjonen i et hjørne og lider av brakkesjuke, men håper å få sparket litt i gang igjen nå. Det er ikke så lett med en liten baby nei, så egentlig har vennene dine rett. Det er som tiden er på speed. Dagene flyr unna og han begynner vel straks på skolen, eller skal flytte hjemmenifra, haha.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: