Helsprøtt

Det burde vel strengt tatt vært en oppskrift jeg skulle ha delt med dere nå, men altså, la oss være litt realistiske. Det er vel flere av oss som stadig vekk befinner seg i tidsklemmas klamme grep?

DSC_1190

Knallgode knekkebrød til en rimelig sprø pris. Men, de var verdt pengene.

Ja, jeg har vært fraværende. Veldig fraværende fra bloggen. Dagene går i ett med en liten en på 5 måneder og mat og trening er ikke det som kommer i først rekke. Jeg lever og ånder for sønnen min her jeg trasker hjemme i min permisjonsboble. Når det er sagt så klarer jeg å dra meg på treningsstudio minium to ganger i uka. Har et mål om å klare tre på sikt. Går ellers mye trilleturer når været tillater det, så vekta siger nedover, men kostholdsmessig? Vel, der har jeg en vei å gå. Og i dag tok jeg altså tak i det og bestilte meg to pakker fra iherb.

Skulle du mot formodning aldri ha hørt om Iherb, eller aldri bestilt derifra, så kan du få en rabattkode av meg: SIW732. Plotter du inn den første gang du handler så får du 10% rabatt.

Jeg er dog tildels aktiv på Instagram, så om du vil følge meg der kan du legge meg til: Pyntetull. Den har lite med trening å gjøre, og har på et tidspunkt bikket over til å bli en hyllest til min sønn, men innimellom glimter jeg til med litt annet også.

Reklamer
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: